top of page

O ekipi

Tanja Koder - Frizerski studio TA & ŠA, Ljubljana (Bežigrad, BS3)

Tanja Koder

Energična in vedno aktivna mamica Sare in Nike. Obožuje gibanje na svežem zraku in stalno ''dogajanje''. Večkrat jo mahne v gore, včasih bolj na hitro v bližnji hrib, včasih pa bolj resno, v visokogorje, s čelado na glavi in vrvmi za pasom. Uživa v svojem delu, je hitra in natančna. Redno sledi frizerskim novostim in je nadvse vesela, če so stranke zadovoljne s svojo novo ali prenovljeno podobo. Ima veliko strank, ki se k njej redno vračajo že od njenih srednješolskih let, ko je škarje vihtela še kot vajenka.

Urška Juntes - Frizerski studio TA & ŠA, Ljubljana (Bežigrad, BS3)

Urška Juntes

Samozavestna in vedno nasmejana mamica Ule in Nine. Uživačica, žurerka in gurmanka. Komaj čaka, da gre poleti spet na ''svoj'' otok, kjer se sprosti in uživa z družino. Lastnica kosmatinca Orka, simpatičnega jorkšerskega terierčka, ki je večkrat z njo v salonu, kjer ga lahko tudi malo pocrkljate. Neustrašna pri večjih spremembah videza, naj gre za dolžino ali barvo las. Če ste klasična črnolasa dolgolaska, ki bi rada postala moderna kratkolasa blondinka, z roza vzorčkom ob strani, je Urška prava izbira. 

received_2102363126641552.jpeg

Lamija Kahrimanović

Mlada, ambiciozna frizerka, polna svežih zamisli in idej je naša nova moč, ki je posebej izšolana za delo z našim novim sistemom Actyva, s katerim vas bomo še dodatno razvajali in poskrbeli za vrhunsko nego vaših las. Po naravi je nežno dekle, ki v prostem času rado potuje in se zabava s prijateljicami, pri delu pa je izredno natančna in vestna. Pod budnim očesom Tanje in Urške bo nadgrajevala svoje znanje in okrepila našo ekipo. Tako kot je s svojo milino in toplino osvojila najina srca že med uvajalnim obdobjem, bo s svojo osebnostjo in strokovnim delom omrežila tudi vas. Lamija, dobrodošla med nami! 

TA (TAnja) & ŠA (urŠA).

To sva midve. Najprej sva bili le sodelavki, potem pa sva združili moči in odprli svoj frizerski salon za Bežigradom, v Ljubljani. Z veseljem ustvarjava lepe ženske, moške in otroške frizure. Skrbiva za vaše lase, jih negujeva, barvava, striževa, oblikujeva. Skrbiva, da je vsaka stranka postrežena strokovno in da vam lahko ponudiva več in tisto, za kar meniva, da je najboljše za vas. Če ste vi zadovoljni, sva midve še toliko bolj.

Vedno skrbiva, da doseževa ravnovesje med željami strank ter zdravjem las. Za lase poskrbiva tudi z naravno obnovo las s TRAJNIM UČINKOM - LiteRAM terapijo. Stalno se izobražujeva tudi na področju zdravja las in slediva vsem modnim trendom. Vabljeni ste, da se prepustite razvajanju in z nama spijete skodelico dišeče kave v dobrem frizerskem salonu v Ljubljani - Bežigrad - BS3.

Najina vizija

Najina zgodba

"NAJBOLJ SIMPATIČNI FRIZERKI V LJUBLJANI!"
bottom of page